OVER B&U BOUWADVISEURS

BOUWVOORBEREIDING

WELKOM BIJ B&U BOUWADVISEURS

 

B&U bouwadviseurs helpt bij het snel, soepel en met optimaal resultaat realiseren van bouwprojecten. Dit doen we voor de burger- en utiliteitsbouw (b en u). B&U bouwadviseurs heeft volop ervaring en vakkennis. Op deze site leest u hoe we die graag voor u inzetten. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, of wanneer u een prijsopgave wilt ontvangen!

OVER B&U BOUWADVISEURS

Of u nu een woning, bedrijfsgebouw of school wilt bouwen, B&U bouwadviseurs helpt u er graag bij. Dit kunnen we vanwege onze ruime ervaring én adequate communicatie.

Want als er iets belangrijk is bij bouwprojecten, dan is dat het wel. Uit ervaring weten we dat goede communicatie voor meer efficiëntie, een kortere oplevertermijn, een lager budget en een hogere kwaliteit zorgt.

En daar gaan we voor! We werken daarbij praktisch en proactief, maken heldere afspraken en komen deze na. Zo blijven we problemen voor en bent u zeker van een snel en soepel bouwproces met optimaal resultaat.

BOUWVOORBEREIDING

Voordat de eerste schop de grond in gaat, moet er veel gebeuren. Vooronderzoek, vergunningsaanvragen, bestek, ontwerp en bouwkundige tekeningen. Wellicht geen dagelijkse kost voor u, wel voor ons.

Omgevingsvergunningsprocedures verlopen snel en succesvol dankzij onze ervaring en goede contacten bij verschillende overheden. Als gediplomeerd Stabu-bestekschrijver zijn we u ook graag van dienst met het opstellen van sloop- en bouwbestekken en technische of functionele beschrijvingen.

En het ontwerp? Samen met u brengen we uw eisen en wensen in kaart, doen we vooronderzoek naar de mogelijkheden en vervullen we, indien u wenst, een coördinerende rol richting uw, of een door ons ingeschakelde, architect.

BOUWMANAGEMENT

Na de voorbereidende fase begeleidt B&U u graag bij de coördinatie van uw bouwproject. We verzorgen de aanbesteding en andere contractuele zaken en maken duidelijke afspraken met alle betrokken partijen.

In de daarop volgende periode vertegenwoordigen we u onder meer in de bouwvergaderingen en zitten deze, indien gewenst, ook voor.

Dankzij goed bouwtoezicht en intensieve communicatie met alle partijen staan we garant voor een vlot en voordelig verloop van uw project. Afspraken over de kwaliteit, planning en het budget van het te realiseren werk worden contractueel vastgelegd.

Gedurende de gehele bouwperiode bewaken we deze en bij oplevering sluiten we het gerealiseerde werk contractueel af middels een proces-verbaal van oplevering.

GEBOUWBEHEER

Als eigenaar of beheerder van een nutsbedrijf, woningcorporatie, zorg- of overheidsinstelling, draagt u de verantwoordelijkheid voor de degelijkheid en veiligheid van uw gebouw(en). B&U bouwadviseurs ondersteunt u hier graag in.

We verzorgen een bouwkundige inspectie en koppelen onze bevindingen terug via een rapportage. Bovendien stellen we een planning op met daarin de huidige status, de aard en frequentie van het onderhoud en de jaarlijkse kosten. B&U bouwadviseurs is u ook graag van dienst bij het verzorgen van een ontruimingsplattegrond.

Zo is voor iedere gebruiker en bezoeker tijdens een noodsituatie duidelijk waar zij zich bevinden, hoe ze het gebouw moeten verlaten en waar ze blus-en reddingsmiddelen kunnen vinden.

PROJECTEN

 

B&U bouwadviseurs werkt o.a. voor:

Contact

Adres
Blauwpoortseweg 1
4365 NB  Meliskerke

Contact
T: 0118 56 34 12
E: info@bu-bouwadviseurs.nl

Design: Broekvorm.  Techniek: IBC-Communicatie